Renovatiewinkel Delft heeft haar deuren geopend

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op 1 juli heeft wethouder Stephan Brandligt de Delftse Renovatiewinkel officieel geopend. De Renovatiewinkel specialiseert zich in advies voor oudere gebouwen (bouwjaar voor 1955). Met behoud van monumentale waarde kan door slim te renoveren energie bespaard worden en het wooncomfort verbeterd worden.

De wethouder merkte op dat dit initiatief uitstekend aansluit bij de ambitie van Gemeente Delft om klimaatneutraal te worden.

De Renovatiewinkel adviseert hoe een woning optimaal kan worden verbeterd. Denk hierbij aan isoleren, verbeteren van installaties en goede ventilatie. Ook kan informatie ingewonnen worden over financieringsmogelijkheden. Bij verbouwingen helpt een advies van de Renovatiewinkel om optimaal te profiteren van de investering.

Voor het uitvoeren van de adviezen beschikt de Renovatiewinkel over een netwerk van uitstekende bedrijven en deskundigen, die veel ervaring hebben met het renoveren van bestaande, waardevolle gebouwen.

Huiseigenaren kunnen een afspraak maken voor een gratis intakegesprek via www.witteroos.nl/renovatiewinkel.

Voor verdere informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met Stichting de Witte Roos via info@witteroos.nl of 015 2566333.

Reageer