Delft wordt groen - Challenge 4 Change - duurzaam leven in Delft

Waarom de Challenge 4 Change?

Waarom is het belangrijk om groener te gaan leven? Een korte uitleg over het waarom van "Delft wordt groen" en de Challenge 4 Change.

Nederland wordt groen > Delft wordt groen >...

Er zijn vele redenen om groener te gaan leven. Het is goedkoper, socialer, nodig om de aarde ook leefbaar te houden voor je kinderen (of als je die niet hebt, dan voor andermans kinderen). En daar zijn we niet alleen in. Terwijl wij in de Witte Roos de Challenge 4 Change bedachten, kwam de gemeente Delft met 'Delft wordt Groen' en bedacht men bij de NPO / VARA: Nederland wordt groen.

... Jij wordt groen

Maar wat kan je zelf nu doen? Je weet vast dat er "eigenlijk iets moet gebeuren" maar hoe? Gelukkig kan je gewoon bij het begin beginnen en de eerste stap zetten. Elke dag weer een klein stukje. En als we dat slim doen maakt dat ons leven helemaal niet vervelender. In tegendeel. Met een beetje goede wil en creativiteit wordt je er vrolijker en gezonder van en bespaar je nog geld op de koop toe. 

Stap voor stap

Er zijn twee krachtige middelen om groener te leven. Steeds een (kleine) stap in de goede richting zetten en je successen delen met familie en vrienden. Dus ga die uitdaging van de challenges aan en wordt onderdeel van de oplossing! Lees hoe de Challenge 4 Change werkt.

 

De Challenge 4 Change is een onderdeel van Delft wordt Groen