Prijsuitrijking Challenge 2

maandag 15 juni

De prijswinnaar van Challenge 2 voor groene stomerij Rein-TexTjeerd Deelstra van stichting de witte roos (links) feliciteert Margo van Herwijnen. Zij ontvangt tegoedbonnen voor € 100 van stomerij Rein-Tex omdat ze de leukste tip heeft gegeven bij de Challenge "Delft WAST groen".

Haar tip betreft het terugdringen van Chloor als schoonmaakmiddel in het huishouden.

De jury: "Juist bij huishouden en duurzaamheid gaat het om het loslaten van oude gewoontes. De meeste inzendingen hadden die insteek. Deze kleine verbeteringen raken het hart van deze Challenge. Daarom, na loting onder aantal gelijkwaardige inzendingen, feliciteren we Margo van Herwijnen als winnares voor de 2e Challenge Delft was groen."

Margo: "Mijn „passie” voor schoonmaak met de daar bij behorende kennis heb ik mij eigen gemaakt in mijn functie als Hoofd Hoteldienst  (Groot Huishouden) van Het Reinier de Graaf Gasthuis gedurende vele jaren. Het gebruik van Middelen samen met Materialen en Methodes is van wezenlijk belang voor een goed en verantwoord resultaat."

Uitreiking prijs Challenge 1

woensdag 10 juni

Ja ja! Daar ging hij de prijs voor de eerste Challenge werdt in ontvangst genomen door Melanie Oderwald. Met dank aan Estaffete voor de sponsering hiervan!

Melanie Oderwald ontvangt de prijs van de Biologische Winkel Estafette.

Op de radio!

woensdag 3 juni

Tjeerd was op de Delftse Radio met een toelichting op de Challenge 4 Change. Beluister de uitzending hier!